Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/78/161878/jaktuteliv.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6 Om oss

Om oss

Jakt & Uteliv i Trestad AB ägs idag av Capreolus Jakt AB. Capreolus Jakt AB har samverksamhet i Östfold i Östra Norge, Värmland, Dalsland och Västra Götaland i Sverige. Bolaget arbetar med tjänster och förvaltning inom Gårdar med inriktning jakt, skötsel och Ekonomi.

 

I juni 2012 gav sig Capreolus Jakt AB in i detaljhandeln när Jakt & Uteliv i Trestad AB förvärvades. Jakt & Uteliv i Trestad AB ligger placerat med 600 kvadratmeter butiksyta i staden Trollhättan. I september 2012 öppnades ytterligare en butik på 240 kvadratmeter i samhället Töcksfors. I Trollhättans butik bedrivs försäljning av vapen - med ca 700 vapen i lager, och båda butikerna har tillstånd för försäljning av ammunition.

 

Bolagen inom koncernen är aktiva med att hjälpa unga inom idrott och inte minst skytte. Vi hjälper även föreningar inom jakt, skytte och fiske med stöd att ge lokala förmågor att öka stöd i karriären.

 

Tack för att du har läst om oss och vi hoppas vi får ditt förtroende att ge dig den bästa servicen firman har att erbjuda.